Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Sfeerbeeld

Gezzond magazine december 2023

In de Gezzond lees je drie keer per jaar de mooiste verhalen van mensen uit de buurt. En natuurlijk van Zorg en Zekerheid. Laat je inspireren de gezondste versie van jezelf te worden en ontdek meer over hoe we samen de buurt gezonder maken. Met leuke initiatieven, gezonde recepten, trainingstips en meer.
Sfeerbeeld

Ledenraad aan het woord: Blijf fit,
op alle vlakken

In elke Gezzond kun je lezen waar de leden van onze Ledenraad zich mee bezig houden en welke adviezen zij uitbrengen. Deze keer is Henk Janssen aan het woord.

Lees column

Sfeerbeeld

Mijn vitaal: Zelfvertrouwen, conditie, afvallen én nieuwe vrouwen ontmoeten

Meer zelfvertrouwen, een betere conditie, afvallen en andere vrouwen uit de buurt ontmoeten. Dat zijn de eerste resultatenvan Samen Gezond Fit. Buurtsportcoach Esmée van Leth vertelt over dit mooie project.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Gezzond recept: Kleurrijke soepjes

Diëtist en leefstijlcoach Lea Polak bedacht een smakelijk recept voor twee gezonde en kleurrijke soepjes. Lea: "Deze kleurrijke soepjes zijn super gezond, simpel om te maken en oh zo lekker!”

Bekijk recept

Sfeerbeeld

Oldstars tennis: Meedoen is belangrijker dan winnen

Of je nu wandelt, danst of (elektrisch) fietst: regelmatig bewegen is gezond! In deze rubriek gaan we mee met het beweegmoment van iemand uit de buurt. Deze keer vertelt Wim Gomersbach over Oldstars tennis.

Meer lezen

Sfeerbeeld

In de buurt: Wat vind jij van de Zorg
en Zekerheid-app?

In deze rubriek stellen we regelmatig een vraag aan mensen uit de buurt. Deze keer geven Ad, Heidi en Dick antwoord op de vraag: Wat vind jij van de Zorg en Zekerheid-app?

Meer lezen

Sfeerbeeld

Je zorgverzekering in 2024

Elk jaar kijkt de overheid naar de vergoedingen in de basisverzekering. Wat er gaat veranderen? We hebben de belangrijkste wijzigingen in je basis- én aanvullende verzekering
op een rij gezet.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Beter in jouw buurt

Samen met verschillende partners organiseren wij evenementen, acties en (zorg)initiatieven voor jou. We lichten er een paar voor je uit.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hoe zit het nu écht met een duurzame zorgverzekering?

Vind jij een duurzame keuze voor je zorgverzekering belangrijk? Kijk dan niet alleen naar de groene blaadjes op vergelijkingssites. “Want duurzaamheid gaat over veel meer dan alleen beleggen”, zegt programmaleider Duurzaamheid Stephanie Zijtveld.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hersenkraker

Los de Hersenkraker op door acht woorden op de juiste plek in te vullen. Gelukt? Dan maak je kans op DUCA Walking wandelschoenen.

Maak de hersenkraker

Sfeerbeeld

In de benen: Uithoorns Mooiste

Vier dagen wandelen door de prachtige Duin en Bollenstreek; dat kan weer tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse van 12 t/m 15 oktober!

Meer lezen

Sfeerbeeld

Gratis werken aan je goede voornemen

Het is weer die tijd van het jaar; goede voornemens verzinnen en die zo snel mogelijk weer vergeten. Maar wat als je die verandering echt wilt vasthouden?

Meer lezen

Geen Gezzond meer ontvangen?

Afmelden voor Gezzond magazine