Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Sfeerbeeld

Gezzond magazine december 2022

In de Gezzond lees je drie keer per jaar de mooiste verhalen van mensen uit de buurt. En natuurlijk van Zorg en Zekerheid. Laat je inspireren de gezondste versie van jezelf te worden en ontdek meer over hoe we samen de buurt gezonder maken. Met leuke initiatieven, gezonde recepten, trainingstips en meer.
Sfeerbeeld

Gezzond recept: Pumpkin wellington met rode bessensaus

Veel mensen willen tegenwoordig gezond en/of deels vegetarisch eten met Kerstmis, daarom is dit hoofdgerecht voor iedereen geschikt. Speciaal voor Gezzond bedacht Frederick Emstede een vega ‘beef’ wellington met een geheim ingrediënt!

Bekijk recept

Sfeerbeeld

De hockeytraining van Denise Huisman

Denise Huisman heeft jarenlang zelf fanatiek gehockeyd. Nu traint ze de A1 hockeymeiden bij MHC De Kikkers in Nieuw-Vennep. Elke week drie keer trainen en op zaterdag een wedstrijd. Benieuwd waar Denise de meeste voldoening uithaalt? Je leest het hieronder.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hoe zit het nu écht met geneeskrachtige planten?

Wist je dat planten veel voor je gezondheid kunnen betekenen? Young Hae Choi is wetenschapper op het gebied van geneeskrachtige stoffen in planten bij het Instituut Biologie Leiden. Hij vertelt wat planten écht kunnen doen.

Lees hier hoe het écht zit

Sfeerbeeld

Mijn vitaal: Eerst moe maar later meer energie

Of Tess Boskamp (14) nu op school zit, thuis is of sport, ze is altijd vrolijk. Door een aangeboren afwijking kan ze niet goed praten, niet goed lopen en werkt haar linkerhand ook niet mee. Alleen focust Tess zich liever op wat ze wél kan. En dat is veel!

Meer lezen

Sfeerbeeld

In de benen: De Duin en Bollen Vierdaagse

Vier dagen wandelen door de prachtige Duin- en Bollenstreek; dat deden deelnemers van de eerste succesvolle Duin en Bollen Vierdaagse afgelopen oktober. Het leuke van deze routes is dat je ze áltijd kan lopen.

Bekijk de routes

Sfeerbeeld

Je zorgverzekering in 2023

Ieder jaar bepaalt de overheid bepaalt welke vergoedingen in de basisverzekering komen. Je leest hier wat in 2023 onder andere verandert. Ook lees je meer over twee veranderingen in onze aanvullende verzekering.  

Meer lezen

Sfeerbeeld

ANBO en Zorg en Zekerheid creëren samen nieuwe mogelijkheden

Voor directeur van ANBO Anneke Sipkens is het partnerschap met Zorg en Zekerheid voor de komende drie jaar een logische stap. Je leest hieronder waarom.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hersenkraker

Kraak je brein en maak de hersenkraker, deze vind je op de achterpagina van ons Gezzond magazine. Stuur je oplossing in om kans te maken op een pakket van de Hortus Botanicus in Leiden. Inclusief toegangskaarten voor het hele gezin!  

Vul de hersenkraker in

Geen Gezzond meer ontvangen?

Afmelden voor Gezzond magazine